Tessans blogg

Träning och middag på stan

God lördag!

Åh vilket underbart väder det är ute idag, riktigt höstmys. Löven på träden är gul/orange och solen lyser igenom träden, så vackert 🙂

Var och träna nu på morgonen och kan säga att det är verkligen balsam för själen, mår mycket bättre nu 🙂 underbara träning. Sen efter träningen var jag inne på Team Sportia och köpte lite nya träningsläger. Så nu är jag uppdaterad. Har träningsläger från typ 10 år sen, så det var dags.

Ikväll ska jag och Thomas gå ut och äta middag på stan och sen gå på bio. Jag har fixat barnvakt, Oscar ska vara hos sin farmor och farfar. Ska bli så mysigt, måste ju ta vara på varandra oxå, man är ju inte bara mamma och pappa utan ett par oxå. Denna filmen ska vi se ikväll

20121006-134054.jpg

Ha en fortsatt bra kväll

Kram!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.