Tessans blogg

Sjukstuga

Vaknade med fruktansvĂ€rd halsont 🙁 imorse, kunde knappt prata. SĂ„ det blev att va hemma idag. Har sovit och vilat en hel del sĂ„ nu kĂ€nns det mycket bĂ€ttre 🙂 fĂ„r se hur jag kĂ€nner mig imorgon om det blir jobb dĂ„.

Ligger och lÀser lite i sÀngen nu

20120529-160650.jpg
Jag Ă€r sĂ„ ”elak” mot mig sjĂ€lv och mĂ„ste bli mycket snĂ€llare mot mig sjĂ€lv, denna bok tĂ€nkte jag kunde hjĂ€lpa mig pĂ„ vĂ€gen 🙂

Ibland har jag en liten djĂ€vul pĂ„ axeln (en sĂ„n dĂ€r ni vet som Kalle anka har ibland, en med horn och sĂ„ har han en Ă€ngel pĂ„ den andra axeln) som sĂ€ger elaka saker tex att – du Ă€r tjock, ful och fet. Helt vĂ€rdelös mĂ€nniska. Har blivit mycket bĂ€ttre pĂ„ det och försöker ta bort den lilla djĂ€vulen allt mer. Ängeln pĂ„ den andra axeln lyser med sin frĂ„nvaro tyvĂ€rr. Nu gĂ„r jag ju inte runt varje dag och tycker illa om mig sjĂ€lv. Kommer dĂ„ och dĂ„ och allt mer sĂ€llan faktiskt 🙂 Hurra för mig 🙂

Skapa en blogg pÄ LOPPI.se du ocksÄ, klicka hÀr!

Kommentarer

LĂ€mna ett svar

LÀs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vÄr integritetspolicy.
  1. 40plus

    Krya pÄ dig! Hoppas att den lilla djÀvulen hÄller sig borta allt mer och att Àngeln kommer oftare.