Tandlakarvillan

HIGHLIGHTER – DEN BÄSTA

 

 

Inlägget innehåller reklamlänkar för Lyko

 

 

Highlighter Mary Lou-manizer HÄR / Highlighter Betty Lou-manizer HÄR

 

Jag har nya favoriter i badrumsskåpet – THE BALM. Aldrig provat tidigare, och så kilade jag förbi Lyko och skulle köpa en annan highlighter, men blev tipsad om dessa och OH MY GOD, jag skojar inte när jag säger att den ger MAGISKT glow, MAGISKT.

 

Jag köpte en ljus, och en mörk för att kunna kombinera och jobba med med skugga under den ljusa, kommer vilja tipsa om dessa till ALLA jag möter, jag har redan fått frågor om den här lystern jag har, och så propsade jag på min vän att testa i helgen när jag var hos henne – årets bästa investering alltså.

 

Ni som vill ha magiskt glow, passa på nu, Lyko har 20% rabatt på The Balm just nu.

 

 

 

 

 

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.