Tandlakarvillan

NYTT OCH SNYGGT

 

Inlägget innehåller reklamlänkar för H&M

 

 

1 / HÄR 2 / HÄR 3 / HÄR 4 / HÄR 5 / HÄR 6 / HÄR

 

Mitt i skyltningen och mer shoppingsugen än någonsin – as always! Vårkläder är det allra härligaste att handla på hela året tycker jag, håller ni inte med? Det känns som att hela min garderob gör sig bättre med ett par brunbrända ben, och jag orkar inte vänta längre på ett maj som aldrig verkar komma. Trött på mössor, jackor och kall vind i ansiktet.

Här är några somriga favoriter som gärna få ta plats i min vår och sommargarderob. Jag har alltid älskat vita plagg, och en stor del av garderoben består av vita överdelar, så himla fint till jeans – behöver nog dock ett par levis till, till våren.

 

Ha en superfin dag,

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Wahlstam

    HM levererar verkligen! Fastnade extra för den ljusgula skjortklänningen, sååå fin!
    Den får jag fundera på om den ska flytta in i min garderob:)
    Ha en riktigt fin helg!
    Varm kram Anna (fd Ekenäsliv)