Tandlakarvillan

HAPPY FRIDAY OCH NY LAMPA

 

Inlägget innehåller reklamlänkar för HM och Designonline

 

 

 

Min lilla goding i sin sedvanliga pose – hon älskar sina katthörlurar och ska alltid ha dem på sig, vilket betyder att man alltid talar för döva öron här hemma 😉 Är du sugen på likadana lurar till en liten, hittar du dem här.

 

 

Happy friday mina vänner,

 

Jag försöker peppa mig själv med att det är strålande sol ute, fredag och att vi har städhem här idag som gör fint! Jag har så ont i nacken just nu och känner en hel del stress inför nästa vecka då allt ska klaffa med skyltningen men först andas in och andas ut, och njuta av helgen som kommer.

Har ni några planer?

Tanken är att jag och mannen ska vara barnlediga imorgon, första gången tillsammans med barnvakt sen ….. Förra våren kanske? Man skulle kunna tro att vi har storslagna planer, men vi känner oss lite lamslagna, eftersom vi aldrig vet hur Smilla kommer hantera själva övernattningen så jag har inte planerat något ALLS faktiskt, har även varit borta de två senaste helgerna så jag ångrade mig med hotellnatt som jag hade tänkt från början. Jag hoppas det finns något bord att boka så vi åtminstone går ut och äter.

 

Idag jobbar jag hemifrån, jag ska montera lite saker till skyltningen och ta emot ett bud på eftermiddagen, som jag nämnt har jag äntligen klickat hem en superfin lampa som ska dingla ovanför vårt nya vardagsrumsbord – jag kommer INTE göra mig av med den i guld med kupor, älskar den något vansinnigt men den har jag tänkt ha i stora entrén eller matrummet. Ja, tänk att vi fortfarande har ytor att fylla på med lampor, det kan man ju inte tro va!

Är ni nyfikna på vilken lampa jag klickat hem? HÄR hittar du den. Åh, jag älskar den! Har kollat och nött om den här godingen både verbalt och här på bloggen i ÅR, men har haft så många andra hål att fylla upp så jag har inte slagit till förrän nu. När det nya soffbordet kom på plats kände jag att den här kommer passa så bra till. Vad tror ni – blir det bra? Håll tummar och tår för att den kommer hel och fin, för det är aldrig någon garanti när jag beställer något.

 

Ha en superhärlig fredag.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.