Tandlakarvillan

SPA MED BARNEN

 

 

Godkväll,

 

Nu är vi hemma igen, och några dagar har hunnit passera, men jag tänkte att vi skulle ta en återblick till helgen, och när vi bodde över på Havsbaden Hotell, vi spenderade större delen av tiden på SPA:et, till barnens förtjusning, de var SÅ duktiga och skötte sig 😉 Ingen garanti att de inte gör bomben i poolen eller så, men jag hade förmanat dem innan, ha ha.

 

Spaanläggningen var SÅ bra, och mysig. En större pool, några mindre, bubbelpool, saunaworld, en utomhuspool modell större, och så tre stycken lite mindre, varma pooler utomhus – dessa var allra bäst om du frågar mig och mannen, här hade vi kunnat sitta LÄNGE. Det var snöblandat regn när vi var här, så man ville bara dyka ner i den här varma källan och stanna där. Barnen tyckte att den stora poolen i mitten var bäst – såklart.

 

 

 

 

Jag är så imponerad av den här tjejen, som bokstavligen kastade sig i och simmade omkring på det djupa med armpuffar, hon har blivit så modig!

 

 

 

 

Loungedelen är så mysigt inredd, hade vi haft en altan hade jag inrett precis såhär, älskar stora växter och maffiga rottingmöbler.

 

 

 

Världens bästa ungar, älskar att vara med dem här två!

 

 

 

 

Sen åt vi såklart hotellfrukost, mammans bästa förutom spat då.

 

 

 

 

Smilla är en gourmand och startar gärna varje dag med ett helt smörgåsbord att plocka bland.

 

 

 

 

Mysig matsal och några minuter ifred medan barnen var i spelhallen innan vi åkte hem. Ingen ville lämna, och vi hade alla gärna stannat en natt till.

Det var vår helg på Hotel Havsbaden det, vi kommer definitivt att åka tillbaka, fick nästan bända loss lillungen från hotellrummet (ha ha) så ni som ska spaa ensamma eller med kidsen kan jag verkligen rekommendera detta!

 

Sov sött mina vänner,

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.