Tandlakarvillan

INCHECKADE PÅ HAVSBADEN HOTELL

 

 

Hello vänner,

 

Den här helgen checkade vi in på Havsbaden Hotell i Grisslehamn för lite spa och hotellmys med barnen, vår första visit hit, barnen fick inte veta vart vi skulle innan och spänningen var som sagt PÅ TOPP i bilen dit. Det ligger precis vid färjan över till Åland och Smilla protesterade högljutt när de trodde vi skulle åka båt, ha ha.

Jag själv är inte alls förtjust i färjor och trånga utrymmen så jag blev lite full i skratt när Melvin var övertygad om att det var till Åland vi skulle, snopet när vi istället svängde uppför backen mot ett gigantiskt hotell. Smilla jublade såklart för hon hade bergis satsat sin veckopeng på ett spahotell som hon tjatat om så länge.

 

En minisvit med badkar väntade på oss, SÅ lyxigt och stort rum med säkert 5 meter i takhöjd vid barnens sovdel, badkar i mitten av rummet och en stooooor balkong.

 

 

 

Alla glada och nöjda, det var snabbt ner i badkaret för Smillis, vi har inget hemma och vi alla är riktiga vattendjur så båda barnen badade och tittade på tv samtidigt, lyx.

Själv nöjer jag mig med en god varm kaffe i supersnygg mugg (älskar detta keramik, tipsa gärna om ni vet vart liknande finns) efter några timmars bilfärd i regnrusk.

 

 

 

 

 

Om ni är nyfikna på hotellet så kika in här, vi ses lite senare  ha en fin lördagkväll mina vänner.

 

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.