Tandlakarvillan

SOCKERKAKA OCH SOL

 

 

Hello monday,

 

Ny vecka och nya tag, eller vad säger man. Mars visar sig från sin bästa och sämsta sida, kallt som sjutton men riktigt soligt ändå, vill helst sitta vid en stugknut med en kaffedrink i handen och få sol på näsan. Idag har jag startat mitt plock till nya vårskyltningen – det kommer vara tema hållbarhet och färgerna kommer vara väldigt nedtonade, älskar att sätta ihop outfits så just nu har jag SÅÅÅ kul på jobbet!

 

Gårdagen fullkomligen badade huset i sol, vi har mycket fönster så ljuset är magiskt. Vi startade dagen med en låååång sovmorgon och mys hemma i morgonrockar, följt av ett besök till skridskohallen, Smilla blir svinsur när hon inte är bäst på allt och det var många sura miner under tiden, ha ha,

 

 

 

 

 

Efter lunch hade jag lovat min kompis Iris att hänga med på en husvisning, så medan jag pep iväg satte jag mannen i arbete med en sockerkaka, eftersom mina föräldrar skulle titta förbi. Smillis älskar att baka, som ni vet vid det här laget – men något hon älskar mer är ju smet, såklart.

 

 

 

 

 

 

Sötaste <3

 

 

 

 

 

 

Väl hemma efter husvisningen väntade kaffe och nybakt till moi – drar alltid på mig myskläder direkt jag kliver innanför dörren också.

Hade ni en fin helg – vad har ni haft för er?

 

Nu är det dags att hämta Smillis, laga mat och ikväll ska jag träna,

Ha en fin eftermiddag mina vänner,

 

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.