Tandlakarvillan

VECKANS VABB

 

 

 

 

Hello mina vänner –

det är söndagkväll och en lugn sådan. Efter att ha varit på språng hela förra helgen var det dags att ta det piano. Smilla har varit sjuk under veckan, och jag och Jimpa har blandat vabben mellan oss.

I fredags köpte vi pizza och kollade på Talang – åh vad bra dem är många av dem! Satt och gapade av flera nummer. Jag älskar verkligen dans och akrobatiska nummer.

Har ni tittat?

 

 

 

 

 

 

 

Man kan lätt tro att hon sover, men icke 😉 Bara lite bus från hennes sida.

 

 

 

 

 

 

Jag brukar vara lite dålig på att fota bilder när familjen är i full gång här hemma, ska bli lite bättre på det. Jag själv gillar att se på levande bilder som är lite ”mitt i livet”, vad tycker ni själva? Rena interiörbilder eller in the moment?

 

Igår hade vi några timmar ensamma hemma, Melle har mammavecka och Smilla lekte med en kompis hemma hos henne för första gången sen i sensomras, det gick så bra och ni må tro att jag var glad! Även om jag inte tog mig för att göra något kändes det bra i mammahjärtat att hon börjar släppa taget om mig litegrann. På kvällen åt vi middag med vänner här hemma och kollade på Mellofinalen. Så kul att John Lundvik vann, riktigt bra låt!

 

 

 

 

 

 

Såhär fina blommor fick jag igår, åh så vårligt, älskar färgen verkligen! Som mina laxrosa amaryllis i julas. Inte nog med att jag redan köpt fredagsbuketten, urlyxigt att ha flera. Strösslar snitt i hela huset, sånt gör mig lycklig.

 

Nu vill mannen att jag ska klappa ihop och kolla Netflix, så det är lika bra att runda av, hoppas ni haft en fin helg!

 

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.