MONDAY FUNDAY – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

MONDAY FUNDAY

 

Hello mina vänner,

Det är måndag IGEN – varför går helgerna så fort? Vi skulle både handla och fixa lite hemma igår men vi orkade ingenting och kastade in handduken istället. Jag ska börja leta gardiner till vardagsrummet, fundera över soffbord och eventuellt flytta in vitrinskåpet hit från köket, lite trött på att inte ha det färdigt och ska vi fortsätta renovera behöver jag nog ha några rum iordning för att inte tappa det helt.

 

Idag ska jag träna, har telefonmöte om en stund angående kommande skyltningen och så ska jag hämta Smilla tidigt denna vecka, hantverkarna kommer hit och ska se på våra idéer och så skulle jag hinna bolla det med mannen före, PUST, känns som en lite stressig dag idag!

Det blir en snabb lunch thats for sure – ha en fin dag!

Kram M

 

PS! Får alltid frågor om vårt soffbord i glas, det är loppat! 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tandlakarvillan
      tandlakarvillan

      Jag tränar mestadels på egen hand, sen går jag ibland på pass på gymnastikföreningen 🙂