Tandlakarvillan

ETT ÅR SEN

 

Oh happy day!

 

Det är fredag – äntligen! Älskar den här fredagen lite extra mycket eftersom jag ska få stassa upp mig och hoppa över häcken till bästisgrannen på tjejmys – yes jag tänker definitivt bokstavligen HOPPA över häcken, he he he. Eller inte. Den är rätt hög i jämförelse med lilla mig.

 

Hittade den här bilden från den här tiden förra året, innan jag hade målat om allt och innan vi gjorde om golvet. Nu står vårt matbord på den här platsen, och soffan (som är från Jotex, får alltid frågor om den. Finns HÄR, såg att den även kommit i barnsize nu, men HUR gulligt? Skulle så gärna vilja ha den till Smillis! Kolla HÄR)

 

Jag blev inspirerad av mitt eget hår här, vet att jag nyligen hade klippt av mig det långa och gjort det ljust, åh behöver verkligen fixa det nu igen så det blir lite fräscht igen. Kluvna hårtoppar och utväxt känns allt annat än just det. Dock håller sig khakitrenden i sig i år igen, så himla fint med brunt, beige och grönt – några som gjort det väldigt bra budgetmässigt är Gina Tricot, som alltid. Hög trendfaktor till låga priser borde vara deras slogan 😉

 

Vad har ni för planer ikväll?

 

Kram M

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.