Tandlakarvillan

LAMPOR LAMPOR LAMPOR

 

Tavla Newport / Fat Newport / Ask Oscar & Clothilde / Ljuslykta Skogsberg&Smaart / Lampa Hallbergs belysning

 

 

När solen sken in häromdagen!

 

Fler har frågat om vår tvbänk – det är vår gamla bestå från Ikea som fått nya dörrar, tror de är nya för Ikea med hexagonmönster, skivan är också från Ikea i fejkmarmor, jag har tänkt att hela den här delen ska göras om sen, jag ska bara orka ta tag i det 😉

 

Hej vänner!

 

Hoppas ni har en fin dag! En ny vacker lampa har flyttat in här, många tror den är från Adler och visst ser man inspirationen därifrån, den är SÅ vacker och kaxig. Är lite sugen på en ännu större skärm till, jag har tänkt att den ska stå i fönstret när vi fått till några fönsterbrädor härinne, känns väldigt tomt och avskalat nu. Lampan är från Hallbergs belysning som fler av mina bordslampor, tycker de är så snygga och tidlösa, mysigt att ha mycket belysning hemma och alla taklampor på DIMMER – en bra investering mina vänner. Jag tog ju hit elektriker när jag gjorde om vardagsrummet som bytte alla uttag och lampknappar till dimmers, så nöjd med det!

 

Imorgon är det fredag – YEY! Har ni några planer för helgen?
Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.