Tandlakarvillan

MAMMAKROPPEN – VILKEN GREJ

 

Inlägget innehåller reklamlänkar för Stronger

 

 

 

Enligt moi är det här de allra snyggaste träningskläderna EVER, är så svag för gråmelerat.

Ni hittar mitt set HÄR och HÄR.

Jag har strl S på tights och M på topp, så snygga att jag gärna använder dem med en hoodie till vardags!

 

 

 

 

Vi var ju inne på ämnet träning igår, så vad sägs om att spinna vidare på det..

Hur tränar jag och hur ofta, vad är viktigt för mig när det kommer till träning?

 

Det här är viktigt för mig

Det viktigaste för mig, är att välja något som passar in med våra tider och med resten av familjen – den träning som blir av är ju som känt den bästa, så jag försöker skräddarsy mina möjligheter efter just det. Något annat som jag tänker på är min stela nacke + rygg som behöver sitt, sen vill jag göra något som jag tycker är kul och mår bra av – träning är något jag ska längta till inte bäva inför.

 

Såhär tränar jag

Jag har sen några veckor tillbaka börjat ett nytt pass, det är stepaerobics med styrkestationer och core, mycket tempo och skitjobbigt, det passar mig bra! Jag kör det 1 g/v.

Jag har dragit igång med mina promenader igen, och går minst 4-5 ggr/v nu, 6 km varje gång. Kvällstid har jag påbörjat yogapass hemma på ca 15 min till att börja med som jag avslutar med olika styrkeövningar, ca 3 olika övningar med 3 repetitioner, jag gör nya övningar varje gång, varierar mellan mage, rumpa, överarmar och rygg. Yogapassen är med instruktör via en app.

 

Det här är mina mål

Jag är inte särskilt vältränad, men jag har en ganska bra grund ändå, jag vill bli en stark mamma som håller länge! Mitt mål med min träning är att slippa min nackvärk och huvudvärk – att kunna kasta runt mina brorsbarn utan att ha ont dagen efter, att inte behöva äta alvedon hela tiden eller få massage för att klara av livet. Vad tror ni – blir 2019 året då jag slipper värken? Kroppsmålet är starkare överarmar och större rumpa.

 

Tips till dig som vill börja

Om ni vill se en snabb kroppsförändring är mitt bästa tips att börja med promenader och se över maten, jag har skrivit det tidigare men försök börja och avsluta dagen på ett nyttigt sätt, det känns så mycket bättre redan där. Något som alltid finns här hemma är grekisk yoghurt, nötter och avokado, gärna frysta bär också.

Det allra härligaste med träning förutom att du mår bra, är att du såklart ska skämma bort dig med fina träningskläder, för det är du värd! Jag har satsat på ett par olika uppsättningar som verkligen gör träningen roligare! Stronger har fått ursnygga nyheter nu, du hittar dem HÄR.

 

Vill ni ha mer tips om träning och kost? Tryck på HJÄRTAT.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.