Tandlakarvillan

PÄRLMANI

 

Innehåller reklamlänk för Glitter

 

 

 

Godmorgon mina hjärtan,

 

Jag fick tag i dem! Det är några hårspännen som gett mig, och resten av Sverige SVÅRA cravings! (Hur nu det är möjligt, men det vet vi alla att det är! ha ha)

 

Det är väl ingen nyhet, att pärlor är absolut hetast på accessoar-himlen just nu! (Snäckor kommer närmare sommaren så se till att bunkra redan nu) .och de här pärlhårspännena modell större har varit på tapeten nu, och sålt slut i princip överallt, men jag lyckades knipa ett par.

Eftersom dem är slut online – kan jag åtminstone tipsa mina härliga Västeråsare att EKO har en liten avdelning med ”Glitter”, och där åkte jag och knep mina två 😉 Så ett tips till er är att kika där, det fanns en del när jag var där häromdagen.

 

 

 

Har du inte fått tag på någon? Misströsta inte, det finns massor av härliga pärlor att sätta tänderna i. Vad sägs om de här hårpännena, den här hårkammen, eller varför inte den här ursnygga klämman?

Är du istället sugen på något som liknar mitt svarta spänne HOPE? Då kanske den HÄR kan vara något för dig.

Inför alla hjärtans dag erbjuder Glitter 25% rabatt på alla smycken i silver – flera bra tillfällen att shoppa loss lite extra alltså, till dig eller någon du tycker om. Du kommer till sidan HÄR.

 

Ha en superfin dag,

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.