SNAKE OCH KRISTALLER TILL 20% RABATT – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Annons

SNAKE OCH KRISTALLER TILL 20% RABATT

 

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar för Ideal of Sweden

 

 

 

Tjingeling tisdag,

För en sekund fick jag för mig att det var måndag men det är ju REDAN tisdag! Vaknade av att solen lyste in, HUR lycklig blir man då? Det kändes som en morgon sent i mars, då snön börjat smälta bort, fåglarna vaknat till liv (okej just idag var de noll kvitter men ni förstår vart jag vill komma) jag förstår att det är minst två månader kvar av vintern, men bara en försmak av vad som komma skall gav mig sån energi!

Nu ska jag försöka hålla kvar den känslan hela dagen, träningspasset igår gjorde sitt till såklart, finns verkligen inget skönare än att ta ut sig helt, jag behöver verkligen en peppande instruktör som hejar på, det funkar för mig. Tränar jag ensam föredrar jag yoga, promenader eller styrketräning, under våren tänker jag att jag kommer strunta i gymmet och träna hemma, tror det blir allra lättast och mest motiverande för mig.

Hur gör ni med träningen och hur blir ni motiverade?

 

Ett bra tips är att starta och avsluta dagen nyttigt. Min morgon startar med en smoothie med nötter, och avslutas med någon frukt, eller kanske osötat yoghurt med nötter, aldrig onyttigt på veckodagar.

Något som också gör mig på bra humör är att ha lite nya, roliga skal till min nya mobil! Min gamla (Iphone 6S PLUS) var väldigt sparsmakat med skal, det fanns nästan inga skal till plusmodeller, så tråkigt! Nu körde jag på en regular size på min nya, och vilken värld som öppnat sig – ha ha. (Saknar dock plussize litegrann om jag ska vara helt ärlig) Nu körde jag loss på en hel del NYHETER från Ideal of Sweden, så roligt att variera sig efter humör.

 

 

 

 

Mitt nya favoritskal. Ni hittar det HÄR – ett nytt samarbete med Hannaliscous.

 

 

 

 

Svårt att motstå dessa två – GRÖN och GULD (Det i guld från Hannaliscous kollektion också) det guldiga är Smillas favorit, hon älskar guld, precis som mamma 😉

 

 

 

 

Ännu en ny kollektion för Ideal, av DonnaRomina – valde DETTA i snake, ett av vårens hetaste mönster.

 

 

 

 

Lite nedtonade färger, men det gillar ju jag – till sommaren kanske jag går bananas med färgsprakande print, vi får se. Nu får ni 20% på deras nya kollektion med koden “NEWIN”  HÄR hittar du alla nya produkter, perfekt som Alla hjärtans dag present, eller hur. Har ni någon favorit?

 

Ha en fin dag i solen,

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons