BÄSTA LÄPPGLANSET OCH OSMINKAT – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

BÄSTA LÄPPGLANSET OCH OSMINKAT

Innehåller reklamlänkar för Bangerhead

 

 

 

Goddagens mina hjärtan,

Hur mår ni idag? Smilla är om möjligt lite, lite piggare, febern håller sig runt 38 och hon orkar äta, jag vågar inte ropa hej eftersom det hela vände just vid den här tiden igår. Hon kollar på ipaden, äter muffins och tar det lugnt – jag ska bädda ner oss i soffan nu och sätta på en film, hade en del “todo-s” att ta mig igenom först, men nu är de gjorda, nackdelen kanske, att vara egen, man loggar aldrig ur och “vabbar” fullt ut.

 

Jag hade planerat en Sthlmvisit i helgen, med ett roligt event, vi får se om jag kommer iväg på det nu, längtar ju efter att träffa flera tjejer, bland annat den här söthönan som jag tycker så mycket om <3

 

Jag tänkte tipsa er om att Bangerhead har 20% på massor av varor – får ju alltid frågan om vad jag använder på läpparna, och svaret är Clarins Instant Light (alltid) mina nummer är 1, 3 och 5 – ni hittar de HÄR till rabatt.

Den här håroljan brukar jag ha till mitt hår, och det här schampot använder jag och Smillis, även det till 20% rabatt. Ni hittar alla erbjudanden HÄR.

Fick ju en del kommentarer om min bild ovan förut, att jag inte var osminkad, men JO lite läppis, brun utan sol och fransar så ser även jag rätt så fräsch ut ändå 😉 Jag har naturligt fylliga ögonbryn men som ni ser är de inte lika fylliga längst ut.

 

Nu ska vi (jag) ta lite kaffe, sätta på en film och mysa ner i soffan.

Kram och tack för att ni tittar in här hos mig

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.