LEKER GEISHA IGEN – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

LEKER GEISHA IGEN

 

 

Todeloo,

Då var här VABB igen, min lilla gos vaknade arla morgon med hög feber den stackarn. Dagen har gått åt till att badda panna och kramas, hon var ganska pigg först, så efter lunch bakade vi muffins och jag passade på att städa upp i köket. sätta på kaffe och skulle just börja jobba lite när det hela vände, febern steg och hon blev jätteseg, ledsen och varm som en kamin, lilla hjärtat.

 

Eftermiddagen har varit lugn, hon har sovit titt som tätt, medan jag har tagit en storrensning bland alla papper. Det hela startade med att jag letade efter min bankdosa för att fixa nytt bankid, jag fick bokstavligen vända upp och ner på hela huset, under alla renoveringar har vi spritt ut allt så jag fick samla ihop allting i ett rum och ta det därifrån – ni förstår ju hur kul jag har haft, NOT. När jag inser att min man sparat i princip varenda litet papper från 2011 fram till nu, funderade jag en stund på hur jag bäst skulle tortera honom när han kom hem (ha ha)

Så jag gjorde som jag brukade, pratade om en briljant ide för hemmet som jag har, man får smida när man ändå ligger på plus.

 

 

Kimono från Daily Elegance, Tofflor från Sleepo

 

Jag fick även ställa in min franstid, buhuuu, och så tappade jag en gelenagel, den bara lossnade apropå ingenting, gnällde precis av mig på instagram om en händelse i nagelsalongen jag går till! Kommer ALDRIG gå dit igen! Ja, sen spydde Sally på min vackra matta i vardagsrummet – vi tar det imorgon, min hjärna klarar inte av att processa det för tillfället.

 

Nu ska jag ta en lång dusch, imorgon är en ny dag!

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.