Tandlakarvillan

PRODUKTER FÖR MAGISK HUD

 

Innehåller reklamlänkar för Lyko.se

 

 

 

 

Godmorgon mina vänner,

Dagen till ära – februari och allt, den femte till och med – jag tänkte tipsa om lite härlig hudvård.  Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar hudvård.. Jag har en yttorr, lätt känslig hud som snabbt blir röd, flammig och får plitor. Min hud mår inte bra av väderomslag (och pms,huh!)

Den här hösten/vintern har jag satsat på bra hudvård, microneedling och mycket masker, och det är en otrolig skillnad från förra vintern. Jag boostar min hud med mycket serum, gärna lager på lager.

 

Jag önskar att jag kunde ge er superbra budgettips, men när det kommer till hudvård då snålar jag inte in, jag tänker att det gynnar mig att använda bra produkter, ansiktet är så viktigt ändå. Smörja, återfukta och förebygga rynkor. Jag har hållit på med hudvård sen tonåren, och alltid varit intresserad av att testa olika märken.

 

 

 

 

ÖGONCREME

 

Nu använder jag en för mig, ny ögoncreme från Decleors aromaserie, du hittar den HÄR. Jag har använt hela aromaserien tidigare och gillar den VERKLIGEN; tips!

 

 

 

 

NATTCREME

 

Den här nattcremen är min favorit sen något år tillbaka, det tog lång tid för mig att hitta en nattcreme som håller vad den lovar – återfuktning och fräschhet, men den här uppfyller alla mina krav. Clarins har alltid varit ett favoritmärke – du hittar den HÄR. Jag kan verkligen rekommendera den om du är lite torr, som jag, speciellt vintertid, värd varje krona och håller länge.

 

 

 

 

SERUM

Sen jag visade Dermalogicas skin smoothing crème tidigt i höstas har jag använt den här favoriten som en del av min morgon/kvällsrutin – I love it. Kommer troligtvis aldrig byta ut den här, ger bra med återfuktning och slätar ut och jämnar till,  perfekt att ha under dag/nattcreme.

Du hittar den HÄR.

 

PARFYM

 

Letar du efter en bra vardagsdoft som inte är påträngande, för dyr och bara doftar lätt och fräscht? Jag använder Clean warm cotton som dagparfym när jag jobbar bland annat – för att använda min härliga, kryddiga signaturdoft när jag ska vara lite mer fierce (haha) HÄR hittar du den.

 

Sugna på mer tips om smink och hudvård? Tryck gärna på HJÄRTAT <3

Ha en superfin dag,

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.