Tandlakarvillan

HOTELLGARDINER I SOVRUMMET

 

 

Godkväll vänner,

Hoppas ni har en haft en ljuvlig helg – det har vi. Städat i tvättstugan med hjälp av mamma och mormor, pappa och mannen har fixat dörrkarmar till köket äntligen, vi har äntligen fyrat av Smillas 6-årskalas med vännerna och skottat metervis med snö – så man kan säga att den här helgen gick både snabbt och sådär halvt smärtfritt 😉

 

Mer om kalaset imorgon – har inte hunnit ladda kameran för den recapen, men däremot vill jag såklart bjuda in er på en fluffig resa i sovrummet genom kameralinsen – sovrummet som precis fått nya textilier i guld och offwhite, vilken kombo till de petrolfärgade väggarna va! Äh, go big or go home, eller vad säger man..

 

Gardinerna hänger på två olika skenor, och blir sådär härligt tjocka, hotelliga, tar bort allt ljus och känns superlyxiga – även rumsavdelaren blev utbytt mot tjock sammet i samma ton som väggarna – petrol. Nu är rummet komplett. Stylade även om med påslakan, matta osv – så enkelt att förändra med färg och textilier, lägga till eller plocka bort efter humör.

 

 

 

 

 

Ny vas med pampasgräs i – kär i färgen, samma ton som gardinerna.

 

 

 

Gardinerna är från Hasta Home – kika in och kolla min instagram för en fin rabattkod!

 

Ha en mysig kväll mina vänner, vi ska kika på vår serie på, ”Innan vi dör”, jag och Jimmy älskar svensk krim, bästa! Har ni sett?

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.