NUTIDENS PRINSESSOR – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

NUTIDENS PRINSESSOR

 

 

Godkväll,

 

Här står middagsfix på schemat efter en lugn hemmadag med mitt hjärta. Mannen som skulle ha stått i kiosken med hockeyn kunde stanna hemma när storebror hade ont i halsen, så det blir en hel familjekväll ikväll ändå – så mysigt. I skrivande stund promenerar dem bort till kiosken för att köpa lite godis.

Vi brukar ofta göra det enkelt för oss på fredagar, hämtmat eller hemmagjord pizza – men ikväll fixar jag lite hamburgare med sötpotatis i ugn, mums!

 

Under dagen har jag fixat lite jobb., och samtidigt försökt underhålla Smilla, inte den enklaste uppgiften man tar sig an 😉 En av hennes favoritlekar nu är ju att leka “Spa”, så det har vi gjort. Den lilla primadonnan intog vårt sovrum som hotellrum, och mamman fick agera slav – allt är som vanligt med andra ord.

 

 

 

 

På spa vill man lyssna till lugn musik, typ vattenfall, bära morgonrock och mammas tofflor, och så dricker man vatten och te, om man ska tro Smillas vision av en spaanläggning, och så långt ifrån verkligheten är hon ju inte.

 

 

 

Sen äter man sjutton sorters kakor, i sängen – och gosar med katten, för man åker inte på spa utan Sally förstår ni.

 

 

 

 

Det var vår fredag det, och så har vi ätit bakelser från caféet här i närheten, spelat disneyprinsesspel och haft det skönt framför brasan, och så insåg vi att vi behöver kolla på både Pochahontas, Askungen och Mulan som Smilla nte sett. Vilka diisneyfilmer gillar ni, och har ni nått tips? Svårt att hitta några riktigt bra! Törnrosa är ju värst av alla, vilket sömnpiller! Sen föredrar jag nutidens “prinsessor”, de som inte väntar på att bli räddade av någon prins 😉 eller blir förgiftade av någon elak styvmor! Varför ska just vi styvmödrar vara så elaka för? Lite onödigt dåligt rykte kan man ju tycka, ha ha.

 

Men hörrni, ha en riktigt skön fredagkväll,

 

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.