Tandlakarvillan

PAMPASGRÄS OCH VABB

 

 

Godkväll mina vänner,

Har ni haft en fin torsdag? Vår tjej hade lite ont i halsen imorgon och fick stanna hemma med pappa, jag åkte tidigt och kom hem lagom till fixad lunch 😉 Ibland har man det bra!

Väl hemma ställde jag upp mitt nyinköpta pampasgräs – oklart om det är pampas det som är lite mörkare, men eftersom allt gräs är slut i typ hela världen (haha insane) så nöjde jag mig med en kvist pampas, och tre kvistar av ja, någonting annat. Smilla var pigg när jag kom hem, så det var mestadels lek och småfix hela eftermiddagen.

 

 

En liten stund framför surfplattan medan mamma fixar i vardagsrummet och tänder brasan.

 

 

 

 

Jag är SÅ nöjd med mitt gräs, skönt att inte ha en bukett som dör efter en vecka utan är fin hela tiden, nog för att det inte kommer hindra mig från att köpa snitt också – älskar fräscheten av nyköpta, krispiga blommor.

 

Nu har jag precis vinkat av Nathalie som var över här likväll, sängen väntar, och jag hoppas att Smillis är pigg imorgon.

 

Sov gott när det är dags,

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.