Tandlakarvillan

PÅ SPA MED BARN

 

Hej mina vänner,

Vad vi har gjort i helgen? Tagit det väldigt lugnt, med vår tös hemma. Vi har alla varit trötta och lite halvt hängiga. Idag tog jag med snäckan ut, trots nästan 10 minus och det snöade för fullt, men jag tänkte att en stund ute ändå skulle vara skönt för henne. Vi tog med varm choklad och kakor till närmsta backe, och åkte tills hon kiknade av skratt.

Men just för att det var så kallt blev det en kort vistelse, hennes kinder blev röda av snön och vi promenerade hemåt, där pappan hade tänt brasan redan.

Då var det dags för min nya favoritlek – som hon hittade på igår. ”Vi leker spa mamma”. Åh, trodde aldrig dagen skulle komma, då hon vill bädda ner mig, hålla på med håret, massera händer, fötter, killa ansiktet med en pensel och servera juice framför brasan, hur mysigt? Hon skulle även ha med gurkor på ögonen, lyssna på spa-musik och ”bara ligga här tyst och vila”, heaven för en trött mama 🙂

Sen var det hennes tur att bli ompysslad, och jag kunde inte låta bli att ta ett kort på henne, så gullig, här ligger hon med sina gurkor framför brasan och får handmassage.

 

 

 

 

Jag är faktiskt väldigt sugen på att ta med ungarna på spa snart, de är riktiga livsnjutare båda två, så jag tror dem skulle älska det. Har ni några bra tips på olika spa som passar barn i olika åldrar? Tipsa gärna i kommentarsfältet!

 

 

Söndagkvällen är här, och vi påbörjar ytterligare ett kapitel av ”försöka få Smilla att somna i sin säng innan vi vuxna går och lägger oss”- en episod som pågått sen efter julledigheten, jag kan säga att huvudrollsinnehavaren är envisare än alla jag tidigare mött, och vi som räknas som de tappra birollerna börja väl tappa tålamodet. Igår höll hon sig vaken till midnatt, efter några timmars rullande fram och tillbaka i sängen. Ont här o där, kissnödig, snorig och så börjar det om. Egentiden, även den lilla på kvällen är numer obefintlig, hrmm.. Nu har det gått en timme, och hon kämpar på med att hålla sig vaken därinne. Har ni några bra sömntips? Vi blir galna snart, på riktigt.

 

Hoppas ni haft en fin helg, nu tar vi kväller jag och mannen,
Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmy

    Jag har jobbat på Sätra Brunn spa som ligger utanför Sala. De brukar ha flytleksaker till barnen i poolen, och finns även barnbehandlingar som massage, ansiktsbehandling osv ? Men man får bara bada vissa dagar med barn så kolla upp det innan ni åker.