LÖRDAGSGODIS TILL HÅRET – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

LÖRDAGSGODIS TILL HÅRET

Inlägget innehåller reklamlänkar för Glitter & Lindex

 

Diadem / Scrunchie / Hårspänne

 

Lördag kväll, och en härlig lugn sådan, i veckan sprang jag på några riktiga finheter till håret. Ingen har väl missat att även 90-tals trenden kommer till håret också? Klämmor, diadem, scrunchies, kammar osv – egentligen allt vi hade i huvudet under 90-talet är här, så himla kul! 90-talet har ju kommit så starkt de senaste åren, men kul att se att det verkligen slår ner som en bomb nu på alla fronter. Vårens mode flirtar även med både 70 – och 80-tal.

 

Hiss eller diss? Jag älskar olika tidsepoker i ny fräsch tappning!

 

Det känns som att helgen inte ens hinner starta, innan den är över, eller hur? Jag var som ni kanske sett på Sleepos härliga event igår i Stockholm, med andra supermysiga tjejer – några som jag träffar tidigare, och några jag träffade för första gången, jag ska ge er en liten trendrapport från det imorgon, nu hoppas jag vår lilla tjej somnar snart så vi kan kolla på film här hemma, hon är helt hopplös med läggningarna nu alltså.

 

Natti mina vänner

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.