Tandlakarvillan

BARNRUM I DOVA TONER

 

 

Goddagens mina vänner,

Hoppas ni mår fint denna torsdagmorgon! Jag ska in till stan och fixa ärenden idag, imorgon väntar ett besök till huvudstaden för event – ska bli SÅÅÅ kul!

 

Det var så längesen vi tittade in i Smillas rum så jag tänkte att vi skulle göra det just idag! Inte mycket har förändrats sen jag renoverade härinne för två år sen, men snart ska det nog få sig en omgång, iallafall lite ny inredning innan vi målar om – jag tänker att skolstart nog är en bra tid för att göra en ”stor tjejs-rum”, då ändras det rätt mycket från dagistiden tänker jag 🙂

 

 

 

 

Julgransslingan har nu fått nytt användningsområde – som stjärnhimmel på sänghimmeln, riktigt mysigt på kvällen.

 

 

Stjärnan är en pinata som ska användas på Smillas barnkalas om någon vecka – hon ville helst behålla den, och jag kan hålla med, visst är den fin!

 

 

Vad tycker ni om för stilar i barnrum och hur mycket får barnen bestämma själva? Smilla hade inte fyllt fyra år sist och hade inte mycket invändningar då förutom en klättervägg, inför nästa runda har hon betydligt mer att säga till om (hrrrmmm) så de dova tonerna kommer nog vara ett minne blått. Vi får se vad det blir, något det inte kommer vara är iallafall fondväggar med disney-figurer, där går min gräns! Ha ha..

 

Ha en fin dag nu!

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.