Tandlakarvillan

NÄR EN PRINSESSA FYLLER ÅR

 

Inlägget innehåller köplänkar för HM, Lindex, Babyshop, Partykungen och Glitter

 

 

 

 

Hej mina vänner,

Äntligen börjar vardagen igen utan jul och födelsedagsfirande, det känns som att september – februari är ett enda stort kalasande för vår del då vi prickat in våra barn och större delen av familj och släkt under det här halvåret. I söndags fyllde vår lilla älskling hela 6 ÅR! Ett separat inlägg om det kommer såklart, men jag har lovat ett inlägg om hennes present från oss, så här kommer det, eller en del av det.

 

Det blev en HEL DEL småpaket kan jag säga, hon önskade sig inget speciellt förutom slajm som var hennes bästa paket, jag hittade ett med lila glitter, ett i rosa med ”snö” i, och ett DIY slajm som ni hittar längre ner med länk till, ett riktigt bra tips till alla slajmälskare därute,  Vi skämde verkligen bort henne med ALLT hon älskar, så det hela gick i rosa, lila, glitter, guld silver och regnbågigt. Underbart att se hennes miner när hon öppnade allting, det som inte kom med på bild är ett Spel (Labyrint från barnkanalen), gymnastikmatta i olika rosa färger, och en hel del småplock som snoddar, löshårsclips i rosa, halsband osv.

 

Så här har ni lite tips till alla småtjejer därute, om de som Smilla älskar rosa.

 

 

 

Sportflaska / Träningstop / Tights från Kappahl – HÄR hittar du liknande / Tejp, penna och block från Flying tiger of Copenhagen

 

 

Fluffigt & DIY slam från Holly (På erikslund) HÄR hittar du massor med alternativ, bland annat det jag har. Enligt Smilla den bästa presenten EVER.

 

 

Baddräkt Molo / Hoodie från Kappahl, HÄR finns ett fint alternativ./ Öronmuffar 

 

 

Gymnastikskor

 

 

Neccessär från Flying Tiger of Copenhagen

 

Det är så kul att köpa till Smilla för hon är så otroligt tacksam att ge presenter åt, idag ska vi inviga gymnastikkläderna.

 

 

Fin dag till er,

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Förstår att hon blev överlycklig av sllt det fär fina. Man kan undra vad det är som gör att så många småtjejer gillar rosa, lila och glitter?

    1. tandlakarvillan

      Bra fråga! Men vem gillar inte glitter ? Min brorson gillar också rosa och glitter så det är inte bara tjejer!