Tandlakarvillan

ÄNTLIGEN

Godkväll mina fina,

Hoppas ni har haft en fin lördag, den gick verkligen snabbare än vad jag tänkt mig! Blev helt fast i städningen inför imorgon, och sen köpte vi de sista presenterna till Smilla, åh ser SÅ mycket framemot att skämma bort henne imorgon!

Jag har köpt allt hon ”älskar”, ni ska få se allt imorgon, om jag hinner kika in.

Jag tänkte visa er lite från sovrummet och hur det ser ut nu, så skönt att få färdigt alla detaljer – båda lamporna är nu uppe äntligen, och även tavlorna, det blev verkligen ombonad och mysigt, och mannen är nöjd, han gillar när det inte är så tomt och minimalistiskt.

Nya kuddar från Classic Collection, i färgen Pavement, visst blev de fina till sänggaveln?

MYS!

Nu har vi lagt oss här och ska kika på en film – vi har en stor tv i sovrummet så vi kollar direkt från sängen, kanske det bästa jag VET! Kom ihåg det när ni inreder, gör det för er och strunta i ”do’s and dont’s”.

Lite mer inredningstips ska ni få i ett annat inlägg,

Sov sött när det är dags, nu kryper jag upp till mannen,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tandlakarvillan

   Det är det bästa, ha ha! Överkastet är blått, och kommer från Classic Collecton, finns även i grått!

 1. Matilda

  Jättefint. Men jag har en seriös fråga, varför vill man ha bilder på helt främmande/andra människor på väggarna? Vad är poängen? Du som är så duktig att fotografera, varför inte ta fina bilder på familjen/nära och kära och sätta över sängen?! Du har väl en kändis på väggen i vardagsrummet också? Jag hade kändisbilder/idoler på väggen när jag var tonåring men jag skulle aldrig få för mig att ha det som vuxen Det finns så otroligt mycket andra fina motiv att välja på om man inte väljer bilder på nära o kära. Förklara gärna för jag förstår verkligen inte grejen och tycker inte det är snyggt. Så jag gillar verkligen allt i ditt sovrum förutom bilderna ovanför sängen.

  1. tandlakarvillan

   Självklart svarar jag på frågor, men jag är inte tillgänglig 24/7 eftersom jag både har ett intensivt jobb och en familj som tar tid, så då får man vänta på svaren 🙂
   Så, som svar på din fråga – konst är en smaksak och alla tycker olika. Jag gillar fotokonst, och särskilt de jag har hemma, mina motiv har ofta kvinnor i ”powerposes”, som alltid tilltalat mig, eller människor jag gillar eller inspireras av. Vissa gillar målade tavlor, andra familjefoton och andra som jag fotokonst av den här typen. Varför har jag satt dessa människor i sovrummet? Just för att vi inrett som ett hotellrum, och att ha lite intetsägande bilder i hotellrum är nästintill ett signum för stilen, det tar verkligen inte bort att jag även har personliga attribut härinne, men det kanske inte är något jag valt att visa upp. Jag älskar foton jag har på barnen, och har, och kommer framkalla ännu mer, de finns här hemma det med, men ingenting jag valt att sätta ovanför sängen helt enkelt, de står utplacerade på andra ställen.

   Vad kul att du gillar sovrummet, men i grund och botten är det vi som bor här som ska trivas, och det gör vi! Hoppas du hittar inspiration ändå, och känner att du fått svar på dina funderingar.
   Ha en härlig dag! Kram Mimmie