Tandlakarvillan

VOYAGE

Inlägget innehåller en reklamlänk

 

 

 

Godkväll mina godningar,

Vädret till trots både glittrar jag och dricker jag smoothies. Oh så det har vräkt ner hela dagen, när jag körde hem från stan var vägen nästan igensnöad och det blåste en hel del, de började inte ploga förrän sent nu ikväll så vägarna har varit helt igensnöade här, och jag och Smillis gick till gympahallen så gott vi kunde, pappan skulle nämligen ha bilen, tur att vi har så nära! Hon la sig ner ett par gånger under den 200 meter långa promenaden i protest, snö-protest.

Jag har gått och väntat på den här snön nu, vi har ju haft det ganska milt fram till nu i vanlig ordning, men nu är det årliga kaoset ett faktum, en halvmeter snö och imorgon lär trafiken vara helt galen.

 

Såhär års bombar jag med smoothies med en massa nyttigheter i, bär och fryst frukt och grönsaker, vitaminer, och mycket nötter. Jag mixar alltid det jag har hemma, och just idag blev det grekisk yoghurt, frysta hallon, fryst bladspenat, banan, soyamjölk, cashewnötter. Ibland när det passar har jag i kanel eller kardemumma, lite honung funkar också om bären är sura, och c-vitamin brus är super!

Jag var halvt mysklädd på jobbet idag, så himla skönt mode med mycket collegetröjor, älskar det! Just min är ny och kommer från Gina, ni hittar den HÄR (adlink), och mina fluffiga tofflor var en julklapp.

.

Nu har jag precis landat i sängen och pustar ut efter, vad som känns som, en väldigt lång dag! Har ni haft det bra? Vad har ni haft för er?

 

Sov gott när det är dags,

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.