ERBJUDANDE BEMZ – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

ERBJUDANDE BEMZ

Innehåller reklamlänkar för Bemz Design

 

 

Godkväll mina raringar,

 

Jag har ett superhärligt erbjudande till er – ni vet att jag bytt mina sofföverdrag innan jul till dessa snygga i linne från Bemz! Nu får ni 20% på hela sortimentet med koden tandlakarvillan20 gäller hela Januari ut.

Så vad har jag valt?

Soffan i loosefit i färgen Absolute White hittar ni HÄR

Fåtölj i regulare i beige hittar ni HÄR

Ben till fåtöljen i mattsvart hittar ni HÄR

Jag klickade även hem MASSOR med kuddfodral i samma färger som soffa och fåtölj för att kunna variera och fylla ut – ni hittar min modell HÄR.

 

Det här bilderna (nedan) tog jag innan jul, jag måste säga att jag ÄLSKAR fåtöljen tillsammans med benen, kombinationen mattsvart med de beige linnet är liksom magiskt, Bemz har galet mycket varianter och det är nästintill omöjligt att välja – men passa på nu, -20% och det förändrar verkligen ett helt rum!

 

 

 

 

Ja, söndag idag, och vi har haft en lugn dag. Eller rättare sagt, Smilla har haft det lugnt medan jag haft tempo, ha ha! Pappan var iväg på hockey som varje helg den här årstiden, men istället för att spendera hela söndagen i hallen, var vi hemma. Strök gardiner, fixade mat, gjorde lite gymnastikövningar – vi har lite konster och trix för oss som vi försöker med, det slutar alltid med att vi rasar ihop i en enda stor hög av armar och ben lite överallt!

När Smillis började klättra på väggarna gick vi till pulkabacken och mötte upp kusinerna, jag for som en katapult nedför backen på småkillarnas madrass, och efter fyra kraschlandningar med boben så vilade jag en stund, drog även in Smillas körkort för all framtid 😉

Sen mötte vi min kompis Iris påväg hem, så jag fick kaffesällskap och Smilla fick passa bebis innan pappan kom hem och kvällskarusellen var igång igen.

 

Har ni haft en fin helg?

Imorgon är det ny vecka, massor av jobb står på schemat framöver, och min hjärna skriker efter struktur, rutiner, träning och lite “ordning och reda”, som alltid efter en ledighet. Funkar ni också så, eller är ni lite mer “manana manana”?

Nu, om S somnar någongång, blir det en serie innan sängen, vi har påbörjat både You och den nya som Gardell gjort. Har ni sett någon av dem?

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.