Tandlakarvillan

THE GLOW – DET HÄR ANVÄNDER JAG

Innehåller reklam och reklamlänkar för Swiss Clinic

 

 

 

 

Efter att jag la upp den här bilden på mig, och min svägerska har jag fått så mycket frågor om min hud! Glow, glow, glow. Och visst syns det tydligt här, att huden äntligen mår bra. Ni som följt mig länge, vet att jag har haft enorm problemhy med en hud som verkligen lyfter sig från ansiktet och svider utav sjutton, speciellt den här årstiden. Yttorr och full med utslag!

 

Tidigare i höstas började jag med Swiss Clinic, som jag hört så mycket om, och jag började använda deras roller. Jag rollar ansiktet varje kväll i 5 dygn ungefär, och därefter vilar huden lika länge, sen börjar jag om.

 

 

 

STEG 1: ROLLA!

Jag använder ett jämnt tryck hela tiden, rolla ansiktet i olika riktningar överallt. Jag lovar att ni får med ALLT, även det ni inte vill, ha ha, den river upp pormaskar kan jag LOVA, förlåt, men det är sant!

Vissa gånger blir jag supertorr av rollern, andra inte.

 

 

 

 

STEG 2: DRY FACEMASK

Fäll ut masken och sätt den på ansiktet, massera in masken 2-4 minuter med fingertopparna. Här händer det grejer alltså, pilla in fingret efter en stund och känn återfuktningen, jag älskar den här, det här har gett min vintertrötta och yttorra hud det glow jag har nu. Kan nog vara den bästa produkten jag använt.

Ta av den efter 15-20 minuter och packa in den igen, du kan använda samma mask upp till 3 ggr!

 

 

 

 

Förutom rollern har jag använt Swiss olika ansiktsmasker flera ggr/veckan. Nu har Swiss supergrymma erbjudanden med 25% rabatt på köp över 500 kr, och 35% rabatt på köp över 1000 kr! Ni hittar deras erbjudande HÄR.

 

 

Min roller + drymask finns HÄR

En annan favoritmask är den i lera, finns HÄR

Och en härlig sheetmask HÄR ett samarbete med Sanne Alexandra som verkligen ger det där partyglowet!

Jag kan även rekommendera serumet, som är helt magiskt – men om du bara ska välja en produkt till rollern, välj Dry Mask!

 

Frågor angående hudvård eller min hudvårdsrutin? Fråga i kommentarsfältet!

 

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.