Tandlakarvillan

NAKEN

Innehåller reklam och köplänk för Stronger

Tights HÄR / Sport-bh HÄR

Men Heeej, Här står jag halvnaken!

Igår var jag på gymmet – första gången på länge. Alltså lääääänge! Kanske var det i våras sist? Jag minns inte. Jag har bara fokuserat på mina dagliga promenader, men jag behöver verkligen styrketräning, älskar det dessutom. (Det jag inte gillar är vårt gym som är ett riktigt SUNKHAK, väldigt bra att ha nyckel och ligger runt hörnet men peppen blir liksom noll av att gå dit, funderar på att byta för att hitta motivationen)

Sen tänkte jag lite såhär – får jag en timme ifred? Med mina egna tankar? Yes please, I’ll go! Efter vabb och julfiranden kändes egentiden efterlängtad, och jag som faktiskt har hela TRE nya träningsset var helt klart supertaggad på invigning!

Det här i grått heter Buddha och kommer från STRONGER, jag är så galet nöjd med mina träningskläder därifrån. Har även ett annat set i grönt, och ett i svart – ni ska få se det en annan dag!

Nu ska vi fixa sista julmiddagen för året här hemma med barnen – sen får det vara slut på ätandet!

Ha en mysig kväll,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A-K- Sjöstedt

    Åh vilka fina träningskläder, såna skulle jag kunna tänka mig att ha. Måste bara ta tag i det där med träningen 😉 Det finns ett sunkgym här vid mig också, vågar inte gå det. Verkar mest vara gamla muskelgubbar som går dit. Jag kommer nog börja träna hemma istället, kommer inte så långt med fem barn ändå 🙂