Tandlakarvillan

ÅRET I OUTFITS

 

 

Är det inte roligt att summera året i outfits? Det tycker åtminstone jag, därför har jag valt ut ett par som får sammanfatta 2018. Jag startade året med låååångt hår, vita naglar och svart outfit, minns ni? Tror klänningen var från By Timo.

 

 

 

 

Februari & Mars – Kapade håret, blev kär i Khaki-toner & svart. Ny klänning från Whyred, det hetaste printet förra våren, använde det mycket i skyltningen, tshirten på bild två är från Dagmar.

 

 

 

 

Mars & April – Härliga loungekläder i svart från Daily Elegance, och sen knallgul outfit från Samsoe livade upp när våren aldrig kom. Anine Bing släppte en kollektion för Gina Tricot, kanske årets mest hypade samarbete? Jag knep en tisha.

 

 

 

 

Maj – sommaren startade bra, och jag handlade sommarens kostym i kritvitt, ett riktigt budgetfynd från Cubus som snabbt blev en klickraket på bloggen. Klänningen från Dagmar utnämner jag till årets snyggaste fodral, 90-tals influerad och helrätt.

 

 

 

Juni & Juli – månaderna jag hade så lite kläder som möjligt (ha ha) bästa sommaren på MÅNGA år. Fyra närmare bestämt. Aldrig har jag väl haft användning för så mycket klänningar och shorts. Varvade vitt med blommor, och mycket ljusblått. Köpte den absolut snyggaste, och dyraste klänningen till min födelsedag – en ljusblå, rutig dröm från Ganni, årets bästa köp alla kategorier! (Längtar redan till nästa sommar så jag kan använda den igen) första sommaren på länge jag mestadels sket i BH också.

 

 

 

 

Augusti & September – fullkomligen blomstrade i hetta. Jag kapade håret ännu mer, köpte chunky sneakers och rockade min bästa kostym och lädertights så ofta jag kunde.

 

 

 

 

Oktober – höstens bästa köp, gubbkavajen från Samsoe användes flitigt (och gör det fortfarande) älskade senapsgult, stickat & kamel, beige och nude, använde fortfarande mina sneakers då vädret fortfarande var hur härligt som helst. Höstens snyggaste outfit i senap & grått är från Dagmar, har nog aldrig fått så mycket kurvor av något plagg tidigare.

 

 

 

 

November – årets mesta klickraket leoklänningen, från BikBok, sålde slut i ett nafs på Erikslund efter att jag la upp ett inlägg om den, aldrig tidigare har jag fått så många klick på så kort tid som på detta inlägg, och jag blev fullkomligen bombad med DM från följare som klickat hem den. Bästa budgetköpet detta år! Den snyggaste outfiten jag burit är i särklass den vinröda drömmen från Samsoe, monokromt och härlig färg till lite vinterljus hy, ett skimmer i kjolen och ett fall som var helt amazing.

 

 

 

December – with permission to sparkle!

Budgetoutfit möter lyx, men två favoriter denna månad, den svarta med glitter från BikBok,och den i guld och vinrött från Nancy & Samuelson, byxorna var de bästa jag någonsin testat, och det blev direkt ett köp! Toppen är en riktig festdröm, satt som ett andra skinn så en sammanfattning för årets sista månad: Glitter, glitter, glitter!

 

Det var 2018, i några utvalda favoriter – det har varit många i år, jag har verkligen känt att jag tagit ett steg framåt i min stil, eller tillbaka, jag har iallafall hittat tillbaka till min stil igen, experimentera med olika stilar och uttryck har alltid varit min melodi. Feminin, lite androgyn, ibland söt men alltid, alltid uppkäftig. Det är ingen nyhet att jag älskar kläder, och mode, jag har trots allt läst det mesta om mode, och plöjt modemagasin som en fanatiker, sen yngre tonår. Som ni kan se ovan är jag ingen typisk ”jeans-och-tshirt-tjej”, jag är lite all over the place, precis som jag vill vara.

 

Många av mina fina outfits på bilderna kommer från Nancy & Samuelson, ett samarbete som pågått i 1 1/2 år och som jag är så otroligt glad över. Tack för förtroendet att vara ansiktet utåt för er butik under den här tiden, det har varit fantastiskt.

2018 har varit enormt utvecklande för mig när det kommer till just den här biten, i och med mina samarbeten har jag behövt tvinga mig själv att lära mig att vara med på kort, något som gett mig sån enorm ångest och tandagnisslan, bara tanken på det tidigare gjorde mig svettig. Mina komplex tog fullkomligen över min hjärna, och alla bilder jag någonsin varit med på har jag hatat som pesten, och många har jag även gråtit över (förr om åren). Jag kunde inte överföra min syn av mig själv, på bild, utan såg bara allt det där som jag inte ville se. Men med tiden, när jag stått framför kameran och pressat mig själv, har jag lärt om mig, jag har hittat vinklar där jag känner mig trygg, och förstått att alla vinklar inte är smickrande på NÅGON. Jag har accepterat delar av mig själv som jag inte tidigare tyckt om, och jobbar vidare med andra, med ett mer lättsamt sinne.

Men jag tackar min dotter för höfterna jag så länge längtat efter!

 

När man älskar kläder, vill man så gärna visa upp outfits för att kunna inspirera andra, något fler i min närhet bad om innan jag började med detta – tyvärr finns det alltid nättroll som ska kommentera och trycka ner, så tråkigt att få kommentarer om ens kropp när man bara vill sprida glädje och inspiration, vi alla bär på våra små historier och vårt eget bagage, jag känner nog ingen kvinna som älskar allt på sin kropp.

 

Med det sagt – en årsresume av outfits har nått sin ände, jag ser framemot ett nytt modeår 2019, med eller utan komplex 😉

 

Ha det bäst,

Kram M.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.