Tandlakarvillan

DJURISKT I SOVRUMMET

 

Vilken eyecatcher till rubrik, inte sant 😉

 

Hej raringar,

Är ni trötta på djurmönstrat? Too bad. Vi har inte ens nått kulmen av de djuriska printen än, då det fortsätter till våren både i inredning och i modevärlden, hurra säger jag, som utnämnt mig själv till pantertant.

De här söta små mattorna från Classic Collection har flyttat in i sovrummet, men jag tänker att de gör sig väldigt fint i badrum också.

Nu under em tänkte jag sätta upp min nya tavlor i sovrummet, om energin håller i vill säga, det är den där tiden på månaden då humöret inte är på topp kan man säga, och som ni förstår av mitt tidigare inlägg idag så är det en bidragande orsak det med. Men när internet inte fungerar, ja då får man ju helt enkelt tid till lite annat 😉

Ha en fin kväll,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.