Tandlakarvillan

NÄR NISSEN FLYTTADE IN

 

Godmorgon mina vänner,

Visst är det härligt med lördagar, en lugn frukost med lite jultema, är det inte galet gott med risgrynsgröt nu till jul? Sen är vi ägg-älskare här hemma, Smilla är ganska mycket allätare, iallafall om jag ska jämföra henne med sin äldre bror.

Det blå porslinet är nytt, finns HÄR. (adlink)

Idag ska vi fixa gran, precis som resten av Sverige, jag och brorsan ska iväg om en stund. Har ni köpt er redan? Vi har faktiskt inte haft tid, tänk att det redan är 3:e advent, tiden liksom SPRINGER. Till 1:a december flyttade ju en liten Nisse in till oss, och Smilla har varit både fundersam och överlycklig över sin egen lilla hustomte, som både hjälper till men även gör lite hyss.

 

 

 

Här ser det verkligen ut som att hon sålt smör och tappat pengarna, ha ha. Lilla snorpan. Dörren gick från början att öppna, men efter att hon slet så otroligt mycket i den första dagen bestämde jag mig för att sätta igen den med häftmassa innan hon skulle riva allting.

Morgon därpå, innan jag hann komma ner i köket, var hon alldeles förtvivlad över att dörren var ”låst” medan pappan i huset, ovetandes om att det var jag som bommat igen, skyllde på att hon lyckats trycka in den för hårt, åh hon såg så olycklig ut när jag kom ner, men jag förklarade att han såklart låst dörren för att få vara ifred, vilket hon accepterade – pjuh.

 

 

 

Men varför har han låst mamma? Och så säkerhetskollar man dörren ordentligt, och mycket riktigt var den låst, he he. Det lilla dörrkitet har jag köpt på Rusta för en 50-lapp, jag hade varken tid eller pyssel-feeling för att styra upp någon hemmamålat pillerjox, I wish, Sladdade in på Rusta dagen innan så det fanns inga marginaler för den här sönderstressade morsan för någon petrolfärgad dörr eller så, men fint hade det ju varit.

Jag klickade faktiskt hem färdiga brev från en tjej på Facebook också, så allt var bokstavligen klappat & klart och hjärnkontoret kunde gå på julvila, för visst ska man väl minska stressen och öka vilan och inte tvärtom, jag tycker det är så lätt att allting eskalerad, och jag är perfektionist ut i fingerspetsarna, men senaste åren försöker jag ge med mig, slappna av (så dålig på det), skit i att städa ihjäl dig, köp lussebullar om du inte hinner baka, och beställ allt online – always.

Det är mina julefridstips det, men nu, nu ska vi köpa gran, för mig veterligen är det ingen hemleverans med postnord på det ännu – men det vore väl något till nästa jul.

 

Ha en fin lördag,

Kram M

 

Inlägget innehåller en reklamlänk för Newport

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.