Tandlakarvillan

NY HÄR PÅ LOPPI – HEJ

 

Vänner, gamla och förhoppningsvis lite nya. Jag har bytt portal, och hoppas såklart att ni oldies uppdaterar era bloglovin ,bokmärken och röksignaler så vi alla kan leva i symbios på min nya adress.

http://blogg.loppi.se/tandlakarvillan

Varför ställa till det såhär, i julstressen och allt! Ja, jag förstår, det är väl knussligt att ni ska få in det här på hjärnbalken mellan glöggdrickande, lussebullsbak och ihärdigt pyntande – meen, det kommer bli så mycket härligare här, jag lovar er, se det som min lilla julklapp till er, efter en låååång och lite seglivad blogghöst sveper jag in som självaste tomtemor, med paket innehållande nytt material, ny energi och ny sida – Tadaaaa! Så bra.

 

Till er nya – ni vänjer er vid mitt dravel, en del av er kommer vifta bort det som brus, andra kommer hänföras av mitt svamlande, man väljer själv helt enkelt. Min blogg handlar, bortsett från gästspel från min fantastiska humor, mestadels om inredning, mode, outfits, skönhet, mammaliv & kids, mina då i synnerhet. Jag vill gärna att bloggen ska vara som en smekning för ögat, någonting då ni kopplar bort stress och vardag, och får slippa tänka för en stund, bara vara – här hos mig. Jag lovar, jag ska vårda ert förtroende ömt.

Ni kommer lära känna mig med tiden, jag tycker om att ha dialoger, så kommentera gärna. Här är lite kort info om mig.

Vem är jag?

Mimmie heter jag, är 32 år och bor med min sambo och två barn i en stor villa byggd 1924, utanför Västerås.

Vad jobbar jag med?

Jag driver eget företag inom dekor, styling & inredning. Just nu är min primära syssla att skylta Västerås största galleria – utöver det hjälper jag en del privatkunder med deras hem, och så jobbar jag med blogg & instagram.

Varför Tandläkarvillan?

Jag är då inte Tandläkare som så många tror – utan vårt hus kallades för Tandläkarvillan då det under 20-talet såldes till bygdens Tandläkare, och därefter gick i arv. När vi köpte huset 2014 tyckte jag att det var ett genialist instagramnamn, och sen dess driver jag även instagramkontot under samma namn.

 

Vi lär känna varann på vägen, jag lovar. Vilka är ni? Berätta gärna.

 

 

Innan jag började arbeta med inredning, arbetade jag som kläddesigner. Jag har ett enormt modeintresse, och har alltid sett livet i olika outfits – en del av mitt liv trodde jag nog att alla var så, men jag har förstått att det kanske inte är så, ha ha. Ni kommer därför få en hel del outfits, mode, shoppingtips och must-haves.

Idag tipsade jag t ex om den här budgetoutfiten – perfekt till nyår, om man inte vill ha klänning, jag kan tycka att byxa är så mycket mer intressant, om man är på det humöret. Byxorna är glittriga, och vida i benen, loooove it. Och hur snyggt är det inte med magtröja till hög midja? Denna top är i sammet och sitter som ett smäck. Tillsammans är det under 500-lappen!!

 

Ni hittar byxan HÄR och toppen HÄR. (adlinks)

Och jag kan säga såhär – just NU får ni 30% på allt hos BikBok – så passa på att klicka hem min snygga outfit nu eller under morgondagen 14/12 för att ta del av erbjudandet.

Nyfikna på vad jag klickar hem?
HÄR / HÄR / HÄR

 

 

Så – fredag imorgon, det blir en sammanfattning av Lucia, veckans fredagsoutfit och jag lovar nog hålla något mer, jag menar, det är ju ändå veckans absolut bästa dag, så leverera det är ett måste.

Fint att ni tittade in,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.