Tandlakarvillan

LEKSTUGAN ÄR JULPYNTAD

Imorse hade frosten lagt sig så fint, så jag tofflade ut med kameran i högsta hugg så ni skulle få beskåda mitt lilla fix jag hade för mig under veckan. Bara tokälskar dessa små kungsgranar, så jag fixade även en till Smillis lekstuga, Visst är de fint med de svarta krukorna mot det gröna och vita.?

Och varför är lekstugan vit, tro? När huset är gult. Jo, för att vi såklart har tänkt att vi ska måla om huset i vitt. En vit Tandläkarvilla har alltid varit vår tanke.

Krans, kungsgran, krukor och buxbom från Plantagen Bäckby – kransen har jag bara knytet med en band från Newport som jag hade hemma. Å nu lyser det så fint här ute i mörkret, jag har även fixat entrén där vi går in, samma sida som lekstugan, ni ska få se den en annan dag.

Till våren tänkte jag grusa runt lekstugan, och kanske fixa en liten rabatt på sidan – vi har många olika stenbeläggningar i vår trädgård och därför ligger det stenar vid sidan, vet att några av er frågat tidigare. Jag tror helheten kommer bli bra, och då kommer ni förstå hur allt ser ut 🙂 Nu har vi ett gammalt, rangligt plank på sidan av som ska tas ner till våren (Hoppas jag!) och det är inte så vackert att titta på, och allra minst fotovänligt 😉

Nu kommer mannen hem från en jobbresa, hela veckan har jag varit solokvist här hemma, men nu längtar jag ihjäl mg så got to go, ska pussa på älsklingen.

Fin kväll till er,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.