Tandlakarvillan

EN KUNGSGRAN HAR FLYTTAT IN

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godkväll mina vänner,

Sovrummet har fått sig en kungsgran (Den ser så pluttig ut här mot de stora möblerna men den är ganska maffig faktiskt)

Såhär ser det alltså ut mittemot sängen, där jag skärmat av garderoberna med sammetsgardiner, gardinerna hänger ut bara en bit så det täcker byrån och tv:ns baksida, bakom gardinerna är det ca 1 – 1,5 m innan garderobsväggen kommer och där gömmer sig alltså vad jag kallar min lilla wic. Förstår ni då planlösningen? 🙂 Jag kanske måste fota alltihop i sin helhet åt alla håll.

Hursomhelst – Här är iallafall vår lilla gran, jag hade tänkt att ha någon plastgran men jag kände att ytan inte riktigt räckte till, så jag lyfte upp den här på en pall, och gömde pallen bakom en julgransmatta i vit päls.

Granen hittade jag på Plantagen (Bäckby – handlar alltid där) och även vår snöflinga i fönstret – åh, älskar den! Blev så himla mysig där. Även den tunna microslingan hittade jag där, den hette Viola har jag för mig, fanns flera olika.

Jag har mitt nya pynt i den här lilla granen. Vinrött och guld, så himla fint tycker jag!

Julgransmatta Newport HÄR Adlink

Julhänge Leopard HM Home HÄR Adlink

Julhänge med glitter HM Home HÄR Adlink

Slutligen, jag MÅSTE slå ett slag för den här. Oh lord vad den är magisk! Jag använder den när jag stryker våra sängkläder, och titt som tätt fräschar jag upp kuddarna lite lätt med den här – doftar ljuvligt fräscht och sådär lagom, det går inte åt mycket h
eller! Har haft min sen i somras och ni ser ju hur ofta jag byter sängkläder, OFTA! Min kommer från Andelic design, en lite mindre butik med mycket fint som jag hittat via instagram.

Så, första granen är inomhus, sovrummet är så gott som färdigpyntat och får jag inte upp min sänglampa den här helgen kommer jag få ett fullständigt bryt! Och ja, mitt sovrum är bland det mest pyntade här hemma, det ska jag medge, men alla andra år har det mer eller mindre sett ut som ett slagfält så jag tänker att det är man väl värd efter all renovering senaste året! Ungarna får plastgran (Ha ha)

Hur ligger ni till därhemma då?

Ha en mysig kväll,
Och tryck GILLA om ni tycker det blev julmysigt här! <3

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.