Tandlakarvillan

40% RABATT PÅ MIN HUDVÅRD

Inlägget innehåller reklamlänkar för Swiss Clinic

Godmorgon, eller godförmiddag mina vänner.

Vi tog sovmorgon ända till klockan 10 idag, för sömn, vatten, motion och bra mat är ju det bästa för både kropp & hud 😉

På tal om just huden, så använder jag mycket produkter från Swiss Clinic sen några månader tillbaka, och WOW jag är verkligen så nöjd! Den här veckan har jag kört flera masker i rad, och när mamma kom förbi igår morse just när jag klivit upp sa hon ”men WOW vad har du gjort med ansiktet? Du lyser”.

Jag tänkte tipsa om vad jag använder från Swiss Clinic, som nu har 40% på hela sortimentet!

Skinroller + faceserum – Jag rollar huden med den här skinrollern 5 dagar i rad på kvällen, och smörjer därefter in ansiktet i det här serumet. Efter 5 dagar låter jag huden vila en vecka ungefär, det ska ge huden mer lyster och elasticitet. Jag har verkligen blivit beroende av den här rollern!

Dry mask – Det här är min nya favoritmask! Hur kan en sheetmask vara torr, tänkte jag? Man sätter på masken på ansiktet, och masserar den i 3-4 minuter, det känns lite som att du har bandage på ansiktet, men när du masserar börjar det hända grejer. Efter 15 minuter med masken på, är ansiktet helt återfuktat med fantastiskt glow! Jag har blivit heeelt besatt av den här masken och har använt den 3 GGR denna vecka för att min hud varit så torr. NI – MÅSTE – PROVA!

Grey clay mask – Detoxing! Det här var masken som gav mig extra mycket glow igår. Används som en sheetmask där du lägger på den på ansiktet och låter den sitta ca 20 min, sen sköljer du av. Verkligen återfuktande och härlig. NU kostar den bara 48kr!

Pink clay mask – Purifying! Påminner om den ovan, och precis lika bra, jag använder båda två, och det är även samma pris, nu 48 kr under Black Week.

Detox & Glam mask – en NYHET med Sanne Alexandra, jag har ännu inte testat den här men jag tänkte köra den ikväll, den är tyvärr slutsåld nu men jag hoppas den kommer in igen.

Serum – Rejuvenating Särskilt utvecklat för att behandla acneärr, ge lyster och elasticitet. Jag har precis börjat använda detta serum, men det här är minst lika bra som det andra. Man kan aldrig ha för många serum, det är ett som är säkert! Jag använder flera tillsammans, lager på lager ni vet 😉

Cleansing gel – En superbra rengöringsgel, använd den på en bomullspad och svep bort sminket, du behöver inte skölja ansiktet efteråt, så bra och smidig!

Ögoncreme – en skön och återfuktande ögoncreme för trötta ögon – perfect för en hårt arbetande mama alltså. Jag har använt den här någon månad nu och gillar den verkligen!

Self tanning pads – MIN STORA FAVORIT! Ska ni investera i något så är det den här, svep en pad över ansiktet och du har en gyllenbrun färg efter en stund. Använder mina varannan eller var tredje dag för en fin naturlig ”solkysst” look. Hittills den bästa busen för ansiktet jag testat, och jag har plöjt igenom en hel del under åren. Nu endast 150 kr!

Jag älskar verkligen att tipsa er om härlig hudvård, det vet ni! Min egen hud är yttorr och lite känslig, väldigt känslig vid stress och väderomslag, jag försöker boosta min hud det här året med mycket masker, återfuktning, serum och skinrollern som gör sitt till. Använder alltid dagcreme med hög SPF.

HÄR kommer ni till kampanjen.

Ha en fin söndag,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.