Tandlakarvillan

NYTT I BADRUMSSKÅPET

Inlägget innehåller reklam & reklamlänkar för Bangerhead

Goddagens mina hjärtan,

Det känns underbart med en ledig söndag, jag fixar här hemma med massor som jag har beställt hem till vardagsrummet – spelar julmusik på hög volym och skapar myskänsla.

Idag tänkte jag visa er lite, både nya, och gamla favoriter i mitt badrumsskåp som jag klickat hem från Bangerhead under veckan.

Min foundation – den bästa av de bästa, jag bytte ut min från Chanel för något år sen mot den här, Flawless Satin Foundation – vet att jag tipsat förut, men alla som jag tipsat den här om ÄLSKAR den. Bästa bästa bästa!

Jag har nummer 203, den passar oss med ljus men lite gul hudton, finns HÄR.

Mitt favoritläppglans som jag alltid använder, har det i massor av färger med nr 3 är min all time favourite – får faktiskt alltid frågor om vad jag använder på läpparna, och det här mina vänner, använder jag JÄMT. Perfekt till vardags och smakar och doftar ljuuuuvligt, lite som kola, finns HÄR.

En nyhet för mig jag inte testat tidigare, Helena Rubensteins concelear Powercell eye emergency – precis en sån emergency man kan ha när man jobbar för mycket och sover för lite, ha ha! Smälter in så bra i huden under ögonen där man behöver lite tunnare formula och inte foundation. Ljusar upp perfekt – jag använder nr 2. Ni hittar den HÄR.

Jag ör knappast först på bollen med CLEAN parfymer, men efter ett årtionde av att de yngre förmågorna fullkomligen missbrukat Warm Cotton har jag varit allt annat än sugen på den, det är en ganska stark parfym trots att den doftar ren tvätt, så att duscha i den här är inte att rekommendera, och därför har jag tidigare avstått. Men nu har jag börjat plocka in den i min doftgarderob, då jag vill ha en dagparfym som doftar lätt och fräscht utan att citrustoner ska överta helt. Och att spraya med lätt hand 1 eller 2 sprayar vid handlederna eller bakom öronen funkar perfekt på mig. Jag kan verkligen rekommendera den som en dagsparfym om man bara vill lukta rent & fräscht. Finns HÄR.

Ni är många som älskar skönhetstips så hoppas ni känner er sugna på att testa, Bangerhead har även väldigt bra priser på sina produkter, och mina kom hem någon dag efter min beställning – så bra!

Ha en fin söndag!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.