Tandlakarvillan

ÅRETS JULKULOR

LEO / VINRÖDA / SPIRA

(adlinks)

Hej mina fina,

Äntligen onsdagkväll & den här mamman är körd i botten, omåttligt trött. Tidiga morgnar, sena kvällar, renovering & andra todo’s. Försöker att inte gnälla, jag har ett otroligt roligt jobb – men sista tiden har jag känt mig lite hjärntrött, samtidigt älskar jag tempo, det blir en svår balans det där. Man vill räcka till och leverera på alla plan hela tiden, men jag har blivit bättre på att boka av när det blir för mycket, och tacka nej roliga saker också när tiden inte finns, om det så är en lunch. Vissa perioder behöver man ta sig igenom, så är det bara.

När jag jobbar med skyltning är det fullt fokus på det, allt annat får vänta, sen tar jag igen det med råge. Älskar verkligen att jobba med dekor, låta fantasin flöda, har en del bisarra idéer ibland.

Jag har handlat på mig några nya julkulor för året – jag vill ha vinrött och senap i år, men i granen i vårt sovrum, jag tänkte skapa ett juligt sovrum inne hos oss, efter många år av vanligt tråk, ska bli så mysigt!

Jag hittade även ett heeeelt ljuvligt fat i veckan – med spegelglas runt, rökfärgat. Älskar.
Den här står nu på öppna spisen i sovrummet.

HÄR hittar du den.

Vad har ni för färg i er gran? Har ni samma jämt eller ändrar ni varje år?

Jag ändrar inte varje år, då blir jag ruinerad 😉 Längtar redan efter mina mässing – och blå kulor från förra året. Jag köpte SÅ mycket fint som ska användas i år igen.

Mysig kväll till er mina fina.

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar för HM Home

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Här kör vi samma varje år, med många små barn i familjen så dyker ju även en hel del dagis & fritids-pyssel upp i granen också… Not my favourite, om jag säger så ? Men det är bara att hålla minen!