Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

I samarbete med Nancy & Samuelson

Godmorgon fredag!

Hur mår ni? Jag är påväg till jobbet, men ser så framemot helg nu – den här veckan har verkligen sprungit iväg och har präglats av skyltningsjobb och målning i vardagsrummet.

Idag är det även dags för Veckans fredagsoutfit som jag älskar. Idag har jag valt en superhärlig och monokromo outfit från Samsoe Samsoe, jag gillar verkligen att klä mig i samma färg från topp till tå – den här djupt vinröda var väldigt svår att motså kan jag lova, dessutom är kjol och stickad tröja en perfekt vardagskostym året om.

Det är även en perfekt snurrkjol om man får lite feeling 😉

Hur fin är väskan? Även den från Samsoe, det nästan knöt sig i magen på mig när jag såg den, gahhh want it badly – ser ni att det är samma mönster som förra outfiten, fast jag hade de på skorna? Snakeskin är grejen den här hösten.

Nancy & Samuelson erbjuder hela 20% på min utvalda outfit mellan fre-sön så passa på att shoppa den här snygga outfiten innan den tar slut! Rabattkoden gäller alltså endast den här helgen.

Önskar er en urhärlig fredag mina vänner,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ekenäsliv

    Sååååå så fin du är!
    Å jag läste om dig och ert kök i bilagan Happy Homes som låg i min senaste Sköna Hem, så fint <3