Tandlakarvillan

LITE MER FRÅN HALLOWEEN

Smillis älskar sin katt verkligen, det finns ingenting bättre här i världen än Sally. För tre jular sen låg det ett paket under granen till våra barn, det var en bild på en ursöt liten dunboll tillsammans med ett inflyttningsbrev, några dagar senare åkte vi och hälsade på vår nya familjemedlem, den sötaste lilla bruntabby Birma vi någonsin sett.

Hon är fortfarande ganska liten, våran tös, och väldigt väldigt go.

Nåväl, i lördags var det som ni vet, Halloweenmys hemma hos oss, och även om det var bäckmörkt, jag inte hade batteri till blixten och inte vidare mycket tid över mellan kids, lekar och stök, så hann jag fyra av ett par kort ändå, kvalitén går att diskutera, men nu blev det som det blev, ni vet, livet.

Dukningen med spökservetter och ”blodpåsar”, godis som såg ut som ögon och spindelnät, jag köpte allt småplock på TGR – så mycket bra för en billig peng, perfekt till fest.

Min lilla fladdermus efter att vi gått ”trick or treat” hos grannarna! Så spännande att göra det första gången. Hon har stylat sig själv också, hihi.

Och jag var katt – på Sallys födelsedag och allt!

En supermysig kväll med dem jag älskar mest – tack familjen för myset. Vi ska leka mörker-kurragömma igen, det var ju galet roligt att kasta sig fram och vråla rakt ut, ha ha ha!

Ha en fin kväll mina vänner,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.