Tandlakarvillan

NYTT TILL SMILLA

Glitterboots Babyshop / Regnset från Jollyroom, ni hittar ett nästan lika gulligt HÄR / Mössa Lindex

Godmorgon lördag,

Hur mår ni?

Jag har precis tassat nedför trappen och satt igång kaffebryggaren med Sally i släptåg givetvis. Mannen och Smillis ligger fortfarande kvar i sängen och drar sig med ipaden, hon vaknade halv nio idag! Sååå tacksam för det eftersom hon vanligtvis vill gå upp vid sju på helger också.

Jag knäppte av några bilder en eftermiddag när vi var husvakt åt bästisens vackra villa, och vackra trädgård. Jag har klickat hem nytt fodrat regnset åt henne, hur fint? Blev helt kär i det, och hon med. Byxorna som hör till är i samma rosa färg, det kommer från Jollyrom (Fanns även i blått och ett till mönster, tipssss!) . Och sen klickade jag ju hem glitterbootsen för någon vecka sen, orkade jag hålla ut till julafton? Hehe .. Nej absolut inte!

Det är ju ändå perfekt väder nu att ha dem, och hon älskar dem, det är ju som att hasa omkring i en morgontoffla.

Mitt lilla happypill, tänk vad lycklig hon gör mig! Ibland slår det mig ”Men gud, jag är MAMMA till någon. Precis som min mamma var” – och då känner jag mig lite gammal och förståndig sådär, förstår ni. När man hela tiden ska guida en liten genom livet, vad som är rätt och fel osv. MOI? Känner mig ju fortfarande som 25..

Jag tyckte min mamma kändes väldigt vuxen, men hon fick också mig när hon var 26, på det ljuva 80-talet när det spelades glamrock och glasögonen var som flaskbottnar, man buggade på hemmafester och alla hade barskåp från Jysk eller Ikea.

Hursomhelst, idag ska vi preppa inför Halloweenmiddag med min familj – det årliga Halloweenfirandet går av stapeln alltså, Smilla har ju satt denna tradition på kartan och ingen kommer lindrigt undan, det är en sak som är säker. Piff till dukning har inhandlats och undertecknad fnular på sminket till kvällen och möjligtvis någon outfit som inte skrämmer slag på de minsta.

Vad gör ni idag?

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.