Tandlakarvillan

KATTIG HALLOWEEN

Årets enkla halloweenoutfit – med lite tidsbrist blev det en kissemiss som årets utklädnad. Jag lånade Smillas diadem och gick loss med barnmaskeradkritor och smink, det passade bra eftersom vår lilla Birma Sally fyller 3 år idag!

Så avrundar vi vår årliga Halloweenkväll här hemma – vi fixar alltid lite extra mys för barnen den här helgen. De får klä ut sig, och sen äter vi och leker något och så blir det såklart massor med godis!
Mamma och pappa var med, och min bror med hans familj, det blev en enklare tre rätters, med tacopaj som huvudrätt.

Ikväll släckte jag ner hela huset med några enstaka ljus och lampor, och så lekte vi kurragömma allihop, Smilla hade en ficklampa och alla som blev hittade skrek som dårar, och höll man inte koll på de som redan blivit hittade, ja då kunde dem försvinna igen 👻 Väldigt uppskattat av Smillis och hennes två yngre kusiner, eller ja, Ludde, som precis passerat två, satt i garderoben och spelade på mobilen, ha ha!

Så – tjo och tjim, tills vi oldies blev trötta och samlades på övervåningen vid tvn, nu har alla åkt hem, vi har lagt Smillis och ska slänga oss framför någon serie. Så skönt ändå, att festerna numer slutar vid nio, ha ha!

Mer bilder kommer.. men nu är jag helt slut!
Mysig kväll till er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.