Tandlakarvillan

VÅRT SOVRUM

Godmorgon onsdag, lill-lördag och Halloween!

Hur mår ni idag?

Jag tänkte kika in och visa er lite färska bilder från vårt sovrum, jag ska måla färdigt vår nya öppna spis så ska ni få se den också. Jag känner mig så otroligt nöjd nu över hur sovrummet har fallit på plats, speciellt sen mattan kom på plats härinne. Mattan kommer från Sleepo.se

Någon frågade mig när den andra sänglampan skulle komma, och ja jag undrar verkligen detsamma 😉 Väldigt lång leveranstid är det iallafall, och jag är väldigt otålig!

Jag bara älskar att ha en bänk i fotändan av sängen – det gör den här hotellkänslan ännu tydligare.

Nu ska jag beställa en förstoring som ska upp härinne,

Ha en fin dag,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.