Tandlakarvillan

GODMORGON FRÅN SOVRUMMET

Hej mina hjärtan,.

Gnällde av mig lite på instagram imorse, men det är ju så otroligt segt med hostan och mina luftvägar efter en förkylning på hösten, gahh. Låg vaken inatt och hostade som sjutton, irriterande för den som ligger bredvid, ha ha.

Tur att vi har ett sånt supermyspysigt sovrum!

Häromdagen köpte jag iallafall hem den HÄR (klick) som jag pratat om ett tag, jag ska montera den och hoppas att den passar bra härinne. Det kommer definitivt blir supermysigt till jul om inte annat, att få piffa lite runt och ovanpå den. Mannen tyckte vi skulle ha en riktig härinne, men jag kände att ska vi sätta in en till, så får det bli i köket och i allrummet först eftersom värmen sprider sig bättre där, så tills dess får den här ”duga”.

Nu ska jag sticka iväg och fortsätta med plocket till årets julskyltning, jag känner stresspåslaget börjar komma redan, även fast jag borde ha saker under kontroll så skjuter mitt kontrollbehov i höjden under skyltningarna, och jag lugnar mig inte förrän allt är färdigt – så runt v 47 rundar vi av kaninandningen igen då 😉

Ha en fin onsdag,

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänk för Ellos

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.