Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

Inlägg i samarbete med Nancy Samuelson

Hej mina vackra vänner,

Är det veckans bästa dag? OH Yes! Jag är så peppad för fredag, och inte vilken fredag som helst, det är veckans fredagsoutfit vilket betyder att jag visar en rykande färsk outfit som är hetast just, just nu ifrån Nancy & Samuelson.

Dagens val föll på de alltid lika aktuella systrarna Dagmar – the knitting queens! Och dem levererar, gång på gång. Det här härliga setet i senap och grått får gärna värma mig under kyligare höstdagar då man fortfarande vill vara snygg. Perfekt outfit till jobbet eller en eftermiddag på stan, gärna med en takeaway kaffe i handen, matcha med heltäckande strumpbyxor och ankelboots, eller varför inte overknee-stövlar?

Dessa plagg har ett magiskt sätt att trolla fram kurvorna på rätt ställen trots att det är stickat, otroligt smickrande för figuren. Jag bara älskar toppen och tänker att den gör sig även perfekt till ett par jeans, men med kjolen är den såklart top noch. Senap är alltid lika aktuellt till hösten, och i år är inget undantag.

Jag är inte urtypen för möss-person men jag kunde ändå inte låta bli den här godingen, matcha är ju hett just nu och set är absolut trendigast detta år!

Eftersom Nancy & Samuelson gillar er lika mycket som jag gör – erbjuder dem er 20% på min utvalda outfit mellan fre-sön så starta helgen med att unna dig lite lyxig shopping, de är du värd.

Ingen kod behövs!

Ha en strålande fredag,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.