Tandlakarvillan

NYTT I VÅRT BARNRUM

Godkväll söta ni,

Smillas rum idag, i pudriga toner – jag luftade en liten undran ikväll om vi skulle måla hennes väggar mörkare grå när vi tar bort en dörröppning här hemma, och hon var helsåld till min förvåning (lila och rosa hägrar) så länge hon fick behålla sin tapet, hon älskar den verkligen och det är så kul! (två väggar är målade)

Den heter SOHO och kommer från Sandberg, jag har två rullar kvar som jag tänkte sälja billigt om någon är intresserad.

De nya kuddarna (adlink Confident Living) i sängen kommer från Classic Collection och dem var hon snabb att norpa, ha ha, hon har bra smak också den lilla rackaren och tar allt hon kommer över, och jag har lite svårt att säga nej till de där hundögonen.

Det blev en ganska sen läggning, mannen var på föräldrarmöte med hockeyn så jag har inte satt mig ner förrän nu, jag ska hänga med lite i nyheterna på TV4 sen blir det sängen,

Sov gott när det är dags,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.