Tandlakarvillan

JULEN 2018 STARTAR NU

Inlägget innehåller reklamlänkar för Ellos

Låt oss tala om..

JULEN!

min favorithögtid all times high! Jag är en juljunkie ut i fingerspetsarna, och det vet ju ni som följt min blogg ett tag. Hela min höst handlar om jul, eftersom jag även julskyltar i en stor galleria, bloggar, instagramar, fotar osv. Allt allt allt handlar mer eller mindre om julen från augusti till december, och jag älskar det. Och jag har absolut ingen koll på vilken månad jag befinner mig i mestadels, oftast är jag en månad före, rent mentalt.

Julen hos Ellos tänkte jag att vi skulle kolla på idag. För är det någon butik som verkligen kan gå all in för julmyset så är Ellos en av dem, murriga färger och härliga textilier brukar vanligtvis känneteckna Ellos-julen.

Det här året blir jag inte besviken, och jag faller extra hårt för de härliga bilderna som verkligen sätter ton för stilen. Vi tittar lite på hur det ser ut tycker jag.

De dämpade tonerna är verkligen övergripande i den här kollektionen. Rött, mörkt grönt, ockra, midnattsblått och mörkgrått är årets färger, med en gnutta dusty pink i. Väldigt snyggt, och väldigt mysigt tillsammans.

Jag är speciellt förtjust i att hänga 3D julstjärnor i taket ovanför bord t ex, så himla snygg detalj.

Här är mina favoriter i år, och jag tror jag kommer klicka hem flera saker nu i dagarna för att säkra mina köp inför julen. 3D stjärnan från Watt & Weke har jag sen förra året, och nu är de extra bra pris på den just nu – tips tips!

1) JULSTRUMPA 2) LJUSSTAKE 3)
JULSTJÄRNA
4) SNÖFLINGA 5) JULSTJÄRNA 6) ADVENTSTAKE 7) KUDDE 8) KUDDE 9) LJUSRING (köplänkar)

Ljusringen tyckte jag var väldigt snygg och skulle passa så bra i vårt fönster vid matbordet. I år tycker jag att vi mixar både silver och guld, det ger inredningen djup.

Ni hittar hela kollektionen HÄR

Och så har vi gjort det, officiellt kickat igång JULEN 2018 här på bloggen, för det kommer bli en följetång, nu går vi in i julmode framöver och inläggen med julkänsla kommer hagla tätt. Älskar ni julen lika mycket som mig?

Gillar ni mina inlägg? Glöm inte att trycka GILLLA.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.