Tandlakarvillan

PRESSTRÄFF OCH INFLUENCETRÄFF

Hello mina vänner,

Har en ganska lugn lördagseftermiddag här hemma, myser med katten, Smilla har en kompis över, jag städar lite, tänt en brasa och dricker kaffe, redigerar bilder osv, lite skönt att liksom påta lite ifred. I förmiddags gick vi över till mina brorsöner och var ute och lekte, barnen cyklade runt runt runt längs grusvägarna där dem bor, så mysigt.

I torsdags var jag i Stockholm på Designtorgets pressvisning, jag brukar inte hinna med så många eftersom de ofta är lite opassande tider, men just idag passade jag på – och passade på att möta upp mina två gullisar – Josse & Towe (Kika in hos dem förresten) för en dag i Huvudstaden. Vi startade alltså dagen på Götgatsbacken, för att spana in några nya stjärnskott på Designtorget och äta en supergod frukost.

Emma (Whatdecoratesmyday) och Hanna (hannasanglar) var också där – så kul att se er!

Josse <3

En nyhet på Designtorget var den här söta koppen i mossgrönt.

Tack Designtorget för inbjudan och supergod frukost!

Towe & Josse

Efter pressvisningen promenerade vi mot Mariatorget på Söder och kikade lite, innan vi tog tunnelbanan ner mot Östermalm.

Vi styrde kosan mot Oscar & Clothilde (min favoritbutik) dem har sååå mycket fint, herregud! Det är verkligen en av mina favoritbutiker, men nu renoverar vi snart igen, och flera möbler ska bytas ut och annat ska kompletteras så jag har bannlyst mig sjäv för att shoppa inredningsdetaljer för tillfället, det är såååå jobbigt, ha ha!

Nästa stop – HM HOME mittemot Sturegallerian för att sen promenera ner mot Strandvägen 1, vi längtade lite efter lunchbubblet.

Och här kunde man sitta en stund, i strålande sol på en inglasad uteservering med mysigt sällskap och suuuupergod mat. Kunde nog inte ha det bättre en vanlig torsdag!

Eller okej, vi toppade det med ett besök på Svenskt Tenn – ett självklart besök när jag är här i krokarna.

Efter Svenskt Tenn tog vi T-banan mot Centralen och skildes åt, jag skyndade mig hem för dagishämtning och var sååå trött med superglad efter en heldag med de här fina tjejerna. Det här är det bästa med instagram, att hitta likasinnade vänner med samma intresse, och förståelse för det man gör. Med vissa får man ett speciellt band som är så värdefullt!

Tack för en fin dag mina sötnosar,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.