Tandlakarvillan

DET BÄSTA FRÅN

Inlägget innehåller reklam för Indiska

HYLLA / TAVLA / LAMPA / VAS / PUFF / SERVETTER (köplänkar)

.. INDISKA JUST NU.

Jag tycker verkligen att Indiska har fått sig ett uppsving de senaste åren, jag har ganska bra koll på vad som finns i butik då Indiska finns i det köpcentret jag jobbar i, och jag använder mycket av deras interiör i mina skyltningar. Nu till hösten har dem verkligen gjort en fin kollektion, här är några av mina favoriter som jag tycker man kan applicera i de flesta hem.

Just nu har Indiska 25% på hela sortimentet för sina medlemmar – HÄR kan ni signa upp er för att ta del av erbjudandet, och därefter shoppa loss bland era personliga favoriter.

Ha en härlig kväll,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.